Eindelijk weer winter!

Eindelijk! Het is weer eens winter. We hebben er jaren op moeten wachten maar het is weer eens zo ver. Het vriest dag en nacht en Leon glijdt voor het eerst bergafwaarts met de slee. Dat is anno 2021 een uniek avontuur en ook wij beleven avontuurlijke momenten bij het doen herleven van wat ooit een iconische plek was; De Grote Hof.

Inmiddels enkele weken geleden hebben we Forestique wereldkundig gemaakt. Na vier jaar Forest&Fun springen we nu echt. Dit wordt een plek van ontmoeten en samenkomen. En in tijden van COVID-19 is het misschien wat naïef om te investeren in een pand dat al jaren leegstaat. Maar wij geloven en volharden. Onze wetenschappers, dokters en verplegers hebben de prik klaarstaan. Na de zomer kunnen we weer genieten! En dat zullen we, toch?

Het is een gewoonte van me om één avond per week te verdrinken in muziek. Vanavond ligt de focus op dames; Eleanor Rigby, Eileen, Jessie & Martha maar het vaakst beluister ik Gloria. Het herinnert me aan de fantastische week die ik twee jaar geleden beleefde samen met Lien en al onze vrienden in het Italiaanse heuvelland Toscane.

Nog even doorwerken en ook bij Forestique kan je een erg mooie trouwdag beleven! De chauffage draait momenteel overuren, de elektriciteit is up-to-date en vele bakstenen hebben we een nieuwe laag gegeven. We plaatsen de toiletten, moderniseren de toog en (!) plaatsen camera’s. Stilaan wordt Forestique een plekje waar wij heel erg graag zijn en jullie hopelijk straks ook!

Lennert

Forestique

(Foto: Sien Swinnen, https://www.internetgazet.be/pelt/de-mooiste-boom-in-de-sneeuw.aspx)