BOSKLASSEN

Willen jullie graag op bosklassen? Waarom kom je niet naar Bosland? De Noord-Limburgse bossen, heidegebieden en waterstromen bieden de perfecte achtergrond voor een paar dagen tot rust komen en te genieten van elkaar. Willen jullie een hechte groep smeden waarin respect en vertrouwen hoog in het vaandel worden gedragen? Mag er wat zweet en avontuur bij zijn? Deinzen jullie niet terug voor avontuurlijke wandelingen en zoektochten? Escapen jullie onze escaperoom? Bouwen jullie graag een kamp?

Met ons team van ervaren leerkrachten en goed opgeleide animatoren weten wij wat kinderen aanspreekt. Wij zijn daarnaast al jaren actief in de evenementensector waardoor onze boslandklassen perfect op maat van elke leeftijd kunnen worden aangepast. Wij beschikken over een eigen ruimte aan Boslandpoort: De Grote Hof in Overpelt waar wij jullie graag ontvangen om van hieruit de natuur in te trekken. Maar bij ons kan er ook een pijl en boog geknutseld worden of we kunnen bloemenparfum brouwen. Welke diertjes kunnen jullie terugvinden en welke bladeren kunnen jullie herkennen? Er staat voor ons 1 ding vast: iedereen komt bij ons aan zijn trekken. En daarnaast zijn onze activiteiten uiterst leerrijk.

Wij regelen jullie verblijf waarbij je kan kiezen tussen bedden, veldbedjes of zelfs tenten. Brengen jullie kookouders mee of kunnen we best volpension voorzien? Brengen de leerkrachten de activiteiten aan of willen jullie als leerkrachten even echt tussen de kinderen staan en brengen wij de activiteiten aan? Alles is bij ons mogelijk en bespreekbaar. Wij bieden een basispakket aan waarbij we een vast dagschema voorstellen. Vanuit dit basispakket kiezen jullie in samenspraak met ons een aantal activiteiten die jullie er zeker in willen. Op die manier creëren jullie de boslandklassen die perfect bij jullie groep passen!

Hallo
Boslander

Heb je een vraag?

Stuur even een bericht