Ons verhaal

Goeiendag! Wij zijn Lien & Lennert. Met een grote passie voor het fantastische project Bosland, zetten wij in 2017 onze eerste stappen als ondernemers. We startten toen Foot&Fun en Forest&Fun op waarmee we
al velen onder jullie hebben mogen boeien.

Wij houden van mythische volksverhalen, van een groep mensen die samen aan eenzelfde zeel willen trekken, van een goed glas wijn, van een stevige portie avontuur, van ravottende kinderen zonder tijdsbesef, van lokaal ondernemerschap en diepgewortelde verenigingen. Wij geloven dat ieder van ons een klein steentje kan bijdragen aan een zorgzame samenleving die zorg draagt voor de zwaksten onder ons, die plaats biedt voor natuur en voor jonge ondernemers.

In 2013 sloegen de vonken tussen ons over in het prachtige Hobos. Met al zijn historische verhalen en zijn unieke setting ligt het gebied ons na aan het hart. Maar ook ‘De Grote Hof’, dat al eeuwen een houvast betekent voor de inwoners van Lindelhoeven (Pelt) en Winner (Eksel), blijft intigreren.

Met Forestique zetten we een volgende stap naar een ‘buitencentrum’. Een plek op het platteland waar men kan samenkomen om te genieten van mekaar en de ‘buiten’. Een plek die ook voor speciale aangelegenheden een uniek kader biedt.

Samen met onze  medewerkers hopen wij jullie snel welkom te mogen heten in de Witherendreef, bij Forestique!

Groetjes
Lennert & Lien